ISPARTA’YA GİRİŞ YASAĞI TARAFTAR UYARILDI

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un Sosyal medyadan açıklama yaptı. 8 Mart Pazar günü Isparta'da oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig 7. Grup Isparta 32 (Ispartaspor)- Bucak Belediyesi Oğuzhanspor karşılaşmasına seyirci alınmayacağını daha önceden söylemiştik. Isparta 32 spor yöneticilerinin gelin …

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un Sosyal medyadan açıklama yaptı.

8 Mart Pazar günü Isparta’da oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig 7. Grup Isparta 32 (Ispartaspor)- Bucak Belediyesi Oğuzhanspor karşılaşmasına seyirci alınmayacağını daha önceden söylemiştik. Isparta 32 spor yöneticilerinin gelin maçı beraber dev ekranda izleyelim demişti. Isparta İl Güvenlik Spor Kurulunun kararıyla maça toplu veya münferit (tek başına ) olarak Isparta İline gitmesi yasaklanmıştır.

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un açıklaması şu şekilde ;

“TARAFTARIMIZIN DİKKATİNE; HAFTA SONU ISPARTA’DA OYNANACAK SEYIRCİSİZ MAÇ İÇİN ISPARTA İL GÜVENLİK SPOR KURULU KARARI GEREĞİ TOPLU VEYA MÜNFERİT OLARAK SEYIRCİNİN ISPARTA İLINE GİTMESI YASAKLANMIŞTIR.”

Bölgesel Amatör LigOğuzhansporTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.