Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un Sosyal medyadan açıklama yaptı.
8 Mart Pazar günü Isparta’da oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig 7. Grup Isparta 32 (Ispartaspor)- Bucak Belediyesi Oğuzhanspor karşılaşmasına seyirci alınmayacağını daha önceden söylemiştik. Isparta 32 spor yöneticilerinin gelin maçı beraber dev ekranda izleyelim demişti. Isparta İl Güvenlik Spor Kurulunun kararıyla maça toplu veya münferit (tek başına ) olarak Isparta İline gitmesi yasaklanmıştır.
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un açıklaması şu şekilde ;
“TARAFTARIMIZIN DİKKATİNE; HAFTA SONU ISPARTA’DA OYNANACAK SEYIRCİSİZ MAÇ İÇİN ISPARTA İL GÜVENLİK SPOR KURULU KARARI GEREĞİ TOPLU VEYA MÜNFERİT OLARAK SEYIRCİNİN ISPARTA İLINE GİTMESI YASAKLANMIŞTIR.”
Burdur'u Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) kim temsil edecek? sorusu bugün oynanan MAKÜSpor, Oğuzhanspor karşılaşmasının sonucu ile belli oldu.
Burdur 1. Amatör Küme'yi birinci olarak bitiren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Burdur MAKÜSpor ile 30 Nisan Pazar günü karşılaşacak.
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Burdur MAKÜ İstiklal Stadı'nda karşı karşıya geldiği Burdurspor'u 12 farkla mağlup etti.
Burdur'da bugün Burdur MAKÜSpor ile Belediye Bolvadin Termalspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Burdur MAKÜSpor, kendi evinde 1-0 kaybetti.
Burdur'da Bölgesel Amatör Lig'in 23. haftasında Belediye Bolvadin Termalspor ile karşı karşıya gelecek olan Burdur MAKÜSpor, galibiyete kilitlendi.
Bölgesel Amatör Lig 8. grupta mücadele eden temsilcimiz Burdur Maküspor, ligin 22. Haftasında ESOGÜ stadyumunda grup lideri Anadolu Üniversitesi’ne 5-1 mağlup oldu.
Yorumlar (0)