İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak İsteyen Erkekler! Bay Lazer Epilasyon Bucak'ta Hizmetinizde

Mart 2021 tarihinden itibaren faaliyete geçen Bay Lazer Epilasyon Bucak'ta hizmetinizde...

Mart 2021 tarihinden itibaren faaliyete geçen Bay Lazer Epilasyon Bucak'ta hizmetinizde...

Buz Lazer Epilasyon ile artık acı hissetmeden tüylerinizden kurtulabileceksiniz. Kadınlar için birçok epilasyon merkezinin bulunduğu Bucak'ta artık erkekler de rahatlıkla Bay Lazer Epilasyon Merkezi'ne giderek istenmeyen kıl ve tüylerinden kurtulabilecek.

Burdur ve Bucak Halkına hizmet verdiklerini belirten Bay Lazer Epilasyon Merkezi İşletme Sahibi İbrahim Ağırcan, tüm erkeklerin istemedikleri kıllar ve tüylerden kurtulmaları için kampanya başlattıklarını söyledi.

Son teknoloji olan Buz Lazer Epilasyonu merkezlerinde kullandıklarını belirten Bay Lazer Epilasyon Merkezi, "Kemer üstü lazer epilasyon uygulamasında kampanyamız mevcut, ayrıca 3 Taksit imkanımız var. Buz Lazer Epilasyon uygulamasını size daha iyi anlatabilmek, cihazlarımızı ve bizi yakından tanıyabilmeniz için sizi BAY LAZER EPİLASYON MERKEZİNE bekliyoruz. İkram edeceğimiz içeceğinizi yudumlarken sizin için neler yapabileceğimizi konuşmaktan mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

BAY LAZER EPİLASYON MERKEZİ

Tel : 0533 794 72 26

Oğuzhan Mah. Cumhuriyet Cad. Mehmet Akıncı İş Merkezi Kat: 1 No:10 Bucak

bay lazer epilasyonaçılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.