İşyerinin önünden otomobili uçurdular

Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında, Osman A.'ya ait otomobil iş yerinin önünden çalındı. Detaylar haberimizde...

Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında, Osman A.'ya ait otomobil iş yerinin önünden çalındı. Emniyet ekipleri şüphelileri tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Burdur Gölhisar'da Otomobil Hırsızlığı 

Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında, Osman A.'ya ait 15 ABU 565 plakalı otomobil, iş yerinin önünden kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Olayın ayrıntılarına göre Osman A., sabah saatlerinde çalıştığı iş yerine gitmek üzere kendi otomobiliyle yola çıktı. İş yerinin önüne park eden Osman A., işe girdikten bir süre sonra otomobilinin yerinde olmadığını fark etti. Hızla iş yerinin yakınlarında otomobilini aramaya başlayan Osman A., aracını bulamadı.

Otomobilinin çalındığını anlayan Osman A., durumu hemen Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Emniyet ekipleri, kayıp otomobili bulmak için titizlikle çalışma başlattı. Olayın detaylarını inceleyen ekipler, güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve şüpheli kişilerin tespiti için geniş çaplı bir çalışma yürüttü.

Olayın ardından yaşanan bu hırsızlık, ilçede dikkatleri çekerken, yetkililer hırsızların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

otomobil hırsızlığıhırsızlıkBurdur hırsızlıkTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.