İYİ PARTİ ANKARA DELEGELERİ SEÇİLDİ

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, İYİ Parti Ankara delegesi olarak seçildi. İl delegesi olarak oy kullanan Başkan Sönmez, oyunu kullandıktan sonra açıklama yaptı.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, İYİ Parti Ankara delegesi olarak seçildi.

İl delegesi olarak oy kullanan Başkan Sönmez, oyunu kullandıktan sonra açıklama yaptı. Bucaklı delegelerle birlikte oy kullanmaya geldiklerini belirten Başkan Sönmez, seçimin Burdur ve İlçelerine aynı zamanda tüm Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Korona Virüs tedbirlerinden dolayı ertelemiş olduğumuz olağan kongremizi bugün gerçekleştirdik. Normalde ilçelerdeki kongrelerimiz bittikten sonra ilimizde de kongre yapacaktı. Bugüne nasipmiş, hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ ANKARA DELEGESİ SEÇİLDİ
Başkan Sönmez 5 Temmuz günü yapılan İYİ Parti Burdur İl Kongresindeki seçimin sonuçlanması ile birlikte Ankara Delegesi oldu. Ankara delegeliğinin kendisine verilmiş olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Safa Sönmez, “Kocaaliler Belediye Başkanımız Selahatdin Gökçe ile birlikte Ankara delegesi olarak seçildik. Bu görevin bize verilmiş olmasından dolayı mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Safa SönmezİYİ Parti BucakİYİ PARTİ ANKARA DELEGESİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.