İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Furkan Şencan, Başkan Yardımcısı Pınar Atak ve Başkan Yardımcısı İbrahim Kazmacı düzenlenen törenle birlikte basın mensuplarına tanıtıldı.

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Furkan Şencan, Başkan Yardımcısı Pınar Atak ve Başkan Yardımcısı İbrahim Kazmacı düzenlenen törenle birlikte basın mensuplarına tanıtıldı. 

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası’nda düzenlenen programa İYİ Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Süleyman Seçer, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yaklaşan yerel seçimlere değinerek, “31 Mart akşamı Bucak Belediyesi İYİ Olacak.Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biliyorsunuz ki Türkiye’de İYİ Parti’nin en iyi oy aldığı il ve ilçe konumunda olan Burdur ve Bucak’ta cesurlar hareketini sürdürmeye devam ediyoruz.Biliyorum ki Bucak’ta artık İYİ Parti güçlü bir konumdadır ve Ak Parti’yi yıkabilecek, onlardan belediyeyi alabilecek tek parti İYİ Parti’dir. İlçemizde muhalefetin oluşturduğu oran %69 ve inşallah bizlerde yanımızda diğer partilerle birlikte bu seçimlerde galip gelen taraf olacağız.İlçemizde bu fırsat tekrar ele geçmeyecek.Bundan dolayı da adayımızı en kısa süre içinde açıklayarak yerel seçimlerde kazanan parti biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Program için Bucak’a geldiğini ifade eden İYİ Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Süleyman Seçer ise , Burdur’da İYİ Parti-CHP ittifakı gereği Ali Orkun Ercengiz’i desteklediklerini ve mevcut başkanın yeniden seçimi kazanacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Furkan Şencan, Başkan Yardımcısı Pınar Atak ve Başkan Yardımcısı İbrahim Kazmacı’ya rozetleri takılarak fotoğraf çektirildi.

iyi parti bucaktanıtımbasınTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.