İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez'den dikkat çeken açıklama

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Ramazan Bayramı vesilesiyle Burdur genelinde partisinin ilçe başkanlıklarında bayramlaşma programlarına katıldı.

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Ramazan Bayramı vesilesiyle Burdur genelinde partisinin ilçe başkanlıklarında bayramlaşma programlarına katıldı.

İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlayarak 'Bizi bugünlere sağlık sıhhat içerisinde kavuşturan Yüce Rabbime şükürler olsun' sözleriyle partililerle teker teker bayramlaşan Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez,  "Partimizin kurulduğu günden bugüne 5 yıldır birlik beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi cesurlar hareketinin neferleri olarak Türkiye'deki siyasi zorluklara rağmen Tek Adam rejiminin baskılarına rağmen engelleri aşa aşa bugünlere geldik." dedi.

Burdur Milletvekili adayı Safa Sönmez sözlerine şu şekilde devam etti;

"Burdur'dan Bucak'ın da desteği ile 2 milletvekili göndereceğiz"

AK Parti'nin kuruluşundan 16 yıl sonra kurulan bir siyasi parti olarak bizler ilk girdiğimiz seçimde, kendimizi ispatlayarak Türkiye'de sonuç odaklı şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi muhalefetini yapan İYİ Parti'mizi meclise sokmayı başardık. Burdur ilinde İYİ Parti olarak girdiğimiz en son seçimde Türkiye'de en çok oy alan il unvanını kazanmasının verdiği güçle 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçime odaklandık. Önümüzdeki seçimde de yine İYİ Parti'nin en çok oy aldığı il unvanını elimizde tutarak, yurt dışı oyları ile kıl payı kaybettiğimiz Milletvekilliğini bu seçimde almayı hedefliyoruz. Burdurlu hemşehrilerimizin ve özellikle doğup büyüdüğüm şehrim kıymetli Bucaklı hemşehrilerimin desteğiyle en az iki milletvekilini alıp, Burdurlu'nun Bucaklı'nın Gölhisarlı'nın Ağlasunlu'nun Yeşilovalı'nın ve tüm ilçelerimizdeki hemşehrilerimin rahatlıkla gece gündüz 7/24 hizmetinde olacağız. 5 yıllık Kurucu İlçe Başkanlığı dönemimde, arayan herkes için ulaşılabilir birisi olduğum herkes tarafından bilinmektedir.

"Ekonomi ve sığınmacı problemi için tek çözüm güven ortamıdır"

Alın terini taşa toprağa karıştırmış Burdur'umuzun Bucak'ımızın ve tüm ilçelerimizdeki hemşehrilerimizin desteği ile biz bu işi başaracağız ve parlamentoda ilimizi güçlü bir şekilde temsil edeceğimize sonuna kadar inanıyorum. Çünkü AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi mental yorgunluğu bulunan yıpranmış bir iktidar söz konusudur. En büyük sorun ülkemizde ekonomi ve sığınmacı problemi ekonomide tek çözüm güven ortamı, güven ortamı da iktidarın değişmesi ile mümkündür. Değişim her zaman için yenilik her zaman için pozitif bir enerjidir.

"Ülkemizi maddi ve manevi yoran sığınmacı problemi var"

Yıllardır görüyoruz ki ülkemizi Hem maddi hem de manevi olarak büyük ölçüde yoran sığınmacı problemi vardır, misafirliğin de bir sınırı vardır sığınmacıların hızlı bir şekilde evlerine geri gönderilmesi konusunda somut çalışmayı yapacak olan tek siyasi parti İYİ partidir. Ülkemizde eğer kontrol altına alınmazsa 2029 yılına kadar hızlı bir şekilde sığınmacı nüfusunun da arttığını göz önünde bulundurursak 26 milyon sayısına ulaşacak şekilde bir tehdit unsuru görünmektedir. O yüzden ülkede huzur ve refahın adaletin ve adil bir yaşamın tesis edilmesi için artık milletimizin mevcut iktidara dur deme vakti çoktan gelmiştir ve Türkiye'de her siyasi partiden her görüşten oy alma potansiyeli en büyük parti iyi partidir iyi Parti Türk milletinin milyonların partisidir."

Safa SönmezİYİ Parti Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.