İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, oyunu kullandı

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak İlçesi 15 Temmuz Ortaokulunda oyunu kullandı.

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak İlçesi 15 Temmuz Ortaokulunda oyunu kullandı.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte oy kullanmaya gelen Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, oy kullanmasının ardından 14 Mayıs Anneler Günü'nü de unutmadı.

Annelerden daha kıymetlisi olamaz diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Adayı Safa Sönmez yaptığı açıklamada, " Öncelikle seçimden önce on dört Mayıs Anneler Günü'müzü kutluyorum. Ondan daha kıymetli bir olay olamaz. Tabii ki 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminin güzel ülkemize, ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Artık bizlerin bugün susup millet iradesinin konuşacağı gün. Bu vesileyle milletimiz en güzel kararı verecektir her zaman da vermiştir. İnşallah ülkemizde yeni baharlar gelecek diye düşünüyorum. Ve bundan sonraki süreçte ülkemizin yeni döneminde birlik, beraberlik huzur çerçevesinde ve birlik bütünlüğe ihtiyacımız olduğu böyle bir dönemde en güzel sonuçların olacağını düşünüyorum. Ben buradan siz kıymetli basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Bizim aylardır gözümüz, kulağımız, sesimiz oldunuz. Sizler de çok yoruldunuz. Hepinize hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Safa SönmezİYi Parti Burdur Milletvekili AdaylarıBurdur 2023 genel seçimleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.