Kaan Nuri Güler'den doğum gününde dinleyicilerine sürpriz!

Kaan Nuri Güler'den doğum gününde dinleyicilerine sürpriz! - 2023'ün nisan ayında yayınlamış olan Kaan Nuri Güler'in sevilen hitlerinden Tü Tü Tü Maşallah'ın İngilizce versiyonu Honey (Everything Will Be Okay)'i yayınladı. Şarkının enerjisi bolca aşkı vurgularken bir yandan da dans ettiriyor.

POP/R&B MÜZİĞİN SEVİLEN SESİ KAAN NURİ GÜLER'DEN DOĞUM GÜNÜNDE DİNLEYİCİLERİNE SÜRPRİZ!

2023'ün nisan ayında yayınlamış olan Kaan Nuri Güler'in sevilen hitlerinden Tü Tü Tü Maşallah'ın İngilizce versiyonu Honey (Everything Will Be Okay)'i yayınladı. Şarkının enerjisi bolca aşkı vurgularken bir yandan da dans ettiriyor.

Şarkının sözlerinde Kaan Nuri Güler, Ayşe Azami, Efe Burak ve Simin Türkkan'ın imzası bulunuyor. Kaan Nuri Güler aynı zamanda hem söz hem müzik hem de kapak fotoğrafı tasarımında rolü bulunuyor. Şarkının aranjesi Hasan Tombak'a, Mix&Mastering'i ise Taylan Ayaz'a aittir.

Doğum gününde yayınlamış olduğu Honey (Everything Will Be Okay) şarkısından tek beklentisi dinleyicilerinin bol bol şarkıyı dinlemesi, paylaşması ve hissetmesidir.

Kaan Nuri Gülerdoğum günüdinleyicisürprizTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.