Kabine Hakkında Flaş Gelişme- Yerel Seçim Sonrası Bakanlar Değişecek Mi?

Kabine Hakkında Flaş Gelişme- Yerel Seçim Sonrası Bakanlar Değişecek Mi? 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim sonrasında kabine değişikliği yaşanacağı belirtildi. Polat yazdığı yazısında ise detayları sıraladı. Anayurt'tan Murat Polat'ın yazısına göre; Meclis kulislerinde birleştirilen bazı …

Kabine Hakkında Flaş Gelişme- Yerel Seçim Sonrası Bakanlar Değişecek Mi?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim sonrasında kabine değişikliği yaşanacağı belirtildi. Polat yazdığı yazısında ise detayları sıraladı.

Anayurt’tan Murat Polat’ın yazısına göre;

Meclis kulislerinde birleştirilen bazı Bakanlıkların tekrar ayrılacağı ve bazı bakanların değişeceği iddiasının sıklıkla konuşulduğunu iddia etti.

Yazının bir bölümü şu şekilde;

Konuşulanlar arasında Çalışma ve Aile Bakanlığı, Sosyal Politikalar Bakanlığı, Tarım Orman ile Gümrük ve Sanayi Ticaret Bakanlıklarının ayrılacağı ile ilgili çalışmaların seçim sonrasına bırakıldığı ileri sürülüp konuşuluyor.

Seçimlerden sonra ise kabineden 4 bakanın değişeceği, bu isimlerin ise Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu olduğu konuşuluyor.

Kulislerde MHP milletvekilleri, “Biz seçimlerden sonra, Erdoğan’ın dediği gibi, Pazara kadar değil, mezara kadar AK Parti ile bir olacağız diyor Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çizgisinden ayrılmadan siyaset yapacağız” diyorlar.

MHP Lideri Devlet Bahçeli seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile masaya oturacak mı?

MHP tabanı ise iktidar partisine destek veriyorsak bazı bakanlıkları ve bürokrasiyi MHP’ye vermeleri gerekiyor diyor.

Seçimlerden sonra siyaset dünyasında bayağı bir değişiklik olacak. Kamupersoneli. Net

Yerel seçimTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.