Kabine Hakkında Flaş Gelişme- Yerel Seçim Sonrası Bakanlar Değişecek Mi?
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim sonrasında kabine değişikliği yaşanacağı belirtildi. Polat yazdığı yazısında ise detayları sıraladı.
Anayurt’tan Murat Polat’ın yazısına göre;
Meclis kulislerinde birleştirilen bazı Bakanlıkların tekrar ayrılacağı ve bazı bakanların değişeceği iddiasının sıklıkla konuşulduğunu iddia etti.
Yazının bir bölümü şu şekilde;
Konuşulanlar arasında Çalışma ve Aile Bakanlığı, Sosyal Politikalar Bakanlığı, Tarım Orman ile Gümrük ve Sanayi Ticaret Bakanlıklarının ayrılacağı ile ilgili çalışmaların seçim sonrasına bırakıldığı ileri sürülüp konuşuluyor.
Seçimlerden sonra ise kabineden 4 bakanın değişeceği, bu isimlerin ise Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu olduğu konuşuluyor.
Kulislerde MHP milletvekilleri, “Biz seçimlerden sonra, Erdoğan’ın dediği gibi, Pazara kadar değil, mezara kadar AK Parti ile bir olacağız diyor Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çizgisinden ayrılmadan siyaset yapacağız” diyorlar.
MHP Lideri Devlet Bahçeli seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile masaya oturacak mı?
MHP tabanı ise iktidar partisine destek veriyorsak bazı bakanlıkları ve bürokrasiyi MHP’ye vermeleri gerekiyor diyor.
Seçimlerden sonra siyaset dünyasında bayağı bir değişiklik olacak. Kamupersoneli. Net
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)