Kaliteli boya ve mantolama Bucak'taki adresi Toksoylar Yapı

Toksoylar yapı, Burdur'un Bucak ilçesinde 3 yıldır verdiği hizmeti kalitesiyle sürdürüyor.

Toksoylar yapı, Burdur'un Bucak ilçesinde 3 yıldır verdiği hizmeti kalitesiyle sürdürüyor.

Toksoylar yapı, Burdur'un Bucak ilçesinde 3 yıldır verdiği hizmeti kalitesiyle sürdürüyor.

Dünya markalarını Bucak'a kazandırmaya devam eden Toksoylar Yapı, jotun boya ile başlattığı hizmetini şimdi de mantolamada dünya devi Mapei Bayiliğini aldı.

1937'de Milano'da kurulan firma, 26 ülkede 83 üretim tesisiyle hizmet veriyor. Yapı kimyasallarında, seramik altı, su yalıtımları ve mantolamada dünya lideri Mapei, artık Toksoylar Yapı güvencesiyle Burdur'un Bucak ilçesinde sizlere sunuluyor. 

Mantolama yapılan yerlerde Jotun Boya kullanımında, Jotun Boya'nın 15 yıl garanti verdiğini belirten Toksoylar Yapı Firma Sahibi Hüseyin Toksoy, ' İlçemize kazandırdığımız iki dünya devi birbirine garanti de veriyor. Jotun ve Mapei kullanımlarında firmalar birbirlerine 15'er yıl garanti veriyor. Yapı kimyasalları da çok fazla çatlama yapmıyor. Dolayısıyla ömrü çok daha uzun oluyor. Ufak depremlerde, ev çökmelerinde yüksek çatlak köprüleme özelliği var, kısaca çok uzun ömürlü bir malzemeden bahsediyoruz. Mapei'nin distribütörü yok, biz direk fabrikadan halka hizmet sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

TOKSOYLAR YAPI Jotun

Tel: 0 532 177 75 61

Adres: Sanayi mahallesinde kavşaktan yeni yapılan caminin yan tarafı Bucak

boyamontalamaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.