Kaliteli ürün ve uygun fiyatıyla Kutsallar Hırdavat’tan flaş kampanya

Bucak ilçesinde yıllardır kaliteli ürünleri, Bucak Halkı ile buluşturan Kutsallar Hırdavat, stoklarla sınırlı başlatmış olduğu yeni kampanya ile müşterilerine uygun fiyatlı ürün satışı yapmaya devam ediyor.

Bucak ilçesinde yıllardır kaliteli ürünleri,  Bucak Halkı ile buluşturan Kutsallar Hırdavat, stoklarla sınırlı başlatmış olduğu yeni kampanya ile müşterilerine uygun fiyatlı ürün satışı yapmaya devam ediyor.

Stoklarla sınırlı olan yeni düzenlenen kampanya ile Kutsallar Hırdavat işletme sahibi Selman Kutsal yaptığı açıklamada; “Korona Virüsle Mücadele Sürecinde Biz de Kampanyamızla Destek veriyoruz” diyerek başlatılan kampanyaya tüm markalarımız ve ürünlerimizle %10’dan başlayan indirimlerimizle destek veriyoruz. Bu süreçte birbirimize destek olalım ki zorlukları el birliği ile atlatalım. Biz bir olduktan sonra kimse zorlukları yenmemize engel olamaz” ifadelerini kullandı.

KUTSALLAR HIRDAVAT  TEL:0248 325 80 95  GSM:0538 960 07 96  ADRES:YENİ SANAYİ SİTESİ 4. BLOK NO:184-185 A BUCAK/BURDUR 

kampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.