Karamanlı AK Parti'de Görev Değişikliği: İsmail Çalışkan Yeni İlçe Başkanı Oldu

Karamanlı AK Parti İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi gerçekleşti. Yeni ilçe başkanı olarak İsmail Çalışkan atandı. Görevi devreden Mehmet Akkaya'ya da teşekkür edildi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, AK Parti Karamanlı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen görev değişimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Selimoğlu, yaptığı açıklamada AK Parti Karamanlı İlçe Başkanlığı görevini devredecek ismin İsmail ÇALIŞKAN olduğunu duyurarak, yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca, görevi devreden Mehmet AKKAYA'ya teşekkürlerini iletti.

Başkan Selimoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Karamanlı AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürütecek olan İsmail ÇALIŞKAN kardeşime başarılar dilerim. Görevi devreden ve yönetimde başkan yardımcısı olarak devam eden Mehmet AKKAYA kardeşime teşekkür ederim. Her şey istikrar, güven ve başarı için, her şey ekip ruhu ile hizmet etmek içindir."

AK Parti Karamanlıgörevdeğişiklikİsmail Çalışkanilçe başkanıTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.