Karamanlı Belediyesi'nden Fuar Desteği: İzmir'e Ücretsiz Ulaşım

Karamanlı Belediyesi, İzmir Tarım Fuarı'na gidecek olan vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunuyor. 1 Şubat 2024 tarihinde başlayan fuar yolculuğu için otobüs saat 04:00'te Karamanlı'dan kalktı.

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, "Güçlü Belediye ile Herkese Destek" sloganıyla fuara gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunduklarını açıkladı.

Karamanlı Belediyesi'nden İzmir Tarım Fuarı'na Ücretsiz Ulaşım Desteği!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Karamanlı Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen İzmir Tarım Fuarı'na gidecek olan vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunuluyor.

Fuar yolculuğu 1 Şubat 2024 tarihinde saat 04:00'te başladı.

Başkan Selimoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"TARIM FUARI YOLCULUĞU BAŞLADI

Ziraat Odası Başkanlığınca organize edilen İzmir Tarım Fuarıma gidecek olan Vatandaşlarımızın yolculuğu Saat 04:00’da başladı.

Otobüsümüz ile Ücretsiz Ulaşımlarını sağladığımız Vatandaşlarımıza ve Personellerimize Kazasız Belasız Hayırlı Yolculuklar ve İyi gezmeler dilerim.

GÜÇLÜ BELEDİYE İLE HERKESE DESTEK"

Karamanlı Belediyesiİzmir Tarım FuarıdestekçiftçiücretsizulaşımFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.