Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, "Güçlü Belediye ile Herkese Destek" sloganıyla fuara gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunduklarını açıkladı.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Karamanlı Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen İzmir Tarım Fuarı'na gidecek olan vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunuluyor.
Fuar yolculuğu 1 Şubat 2024 tarihinde saat 04:00'te başladı.
Başkan Selimoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Ziraat Odası Başkanlığınca organize edilen İzmir Tarım Fuarıma gidecek olan Vatandaşlarımızın yolculuğu Saat 04:00’da başladı.
Otobüsümüz ile Ücretsiz Ulaşımlarını sağladığımız Vatandaşlarımıza ve Personellerimize Kazasız Belasız Hayırlı Yolculuklar ve İyi gezmeler dilerim.
GÜÇLÜ BELEDİYE İLE HERKESE DESTEK"


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)