Karamanlı Kılavuzlar yolu sıcak asfalt olacak

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, beraberinde bulunan heyetle birlikte mera alanında ve yolda incelemelerde bulundu.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, beraberinde bulunan heyetle birlikte mera alanında ve yolda incelemelerde bulundu.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'na su birikintisi olan mera alanında ve yol incelemelerinde Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Akkaya, Burdur İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hakan Taşveran ve Özel İdare İnşaat Mühendisi Fatih Tuzlak eşlik ettiler.

Selimoğlu, 11 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde önceki dönem Enerji Başkanı Fatih Dönmez'den aldığı söz üzerine köylerin yol sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Karamanlı'nın bütün köylerine sıcak asfalt yapılması için Burdur İl Özel İdaresi tarafından destek sağlandığını belirten Selimoğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti ve yolların hayırlı olmasını diledi. Selimoğlu, "Biz köylerimiz ile birlikte Karamanlı'yız" diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

yol çalışmasıFatih SelimoğluKaramanlı BelediyesiTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.