Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!

Karamanlı Belediyesi, ilçeye modern ve estetik bir cafe kazandırmak için çalışmalara başladı. 12 Mart 2024'te ihalesi yapılacak olan kafenin 90 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Karamanlı'ya Modern Bir Cafe Yapılıyor

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Çamlık Aile Çay Bahçesi olarak bilinen alana yapılacak olan modern kafenin ihalesinin 12 Mart 2024 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirileceğini açıkladı. İnşaat süresi 90 gün olarak belirlenen kafenin Karamanlı'ya çok yakışacağını ve hayırlı olmasını diledi.

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Karamanlı'mıza modern ve estetik bir cafe kazandırmak için çalışmalara başladık. Çamlık Aile Çay Bahçesi olarak bilinen alana yapılacak olan kafenin ihalesini 12 Mart 2024 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştireceğiz. İnşaat süresi 90 gün olarak belirlenen kafenin Karamanlı'mıza çok yakışacağına inanıyorum. Cafemiz tamamlandığında hemşehrilerimiz için keyifli bir buluşma noktası olacak. Şimdiden Karamanlı'mıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

buluşmacafeKaramanlı BelediyesiFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.