Kasap Remzi Bucak'ta hizmete açıldı; Açılışa özel indirimleri kaçırmayın

Burdur'un Bucak ilçesinde Kasap Remzi, kendi üretimi ürünleriyle hizmete başladı.

Burdur'un Bucak ilçesinde Kasap Remzi, kendi üretimi ürünleriyle hizmete başladı. 
Bugün yapılan açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Mayda ve çok sayıda davetli katıldı.
Edilen dua ve kesilen kurdelenin ardından Kasap Remzi, hizmete açıldı.
Susuz Köyü'nde çiftliği olan Remzi Dikmen tarafından Bucak'a kazandırılan Kasap Remzi, Pazar Pazarı yakınında sizlere kaliteli hizmet veriyor.
Tüm kırmızı et ürünlerini kendi çiftliklerinde ürettiklerini belirten Dikmen, işletmede Kuzu lokum, kuzu külbastı, kuzu gerdan, kuzu kol, kuzu incik, kuzu şiş, kuzu pirzola, kalem, kuzu, beyti, dana bonfile, dana antrikot, dana kontafilo, kuzu köfte, dana incik, kuşbaşı, sakatat çeşitleri, Kuzu ve dana kelle ve tavuk ürünleri sizleri bekliyor.
Konsept olarak Bucak'ta tek olduklarını belirten Dikmen, açılışa özel indirimlerle Bucak Halkına uygun fiyatlarla et satışı yapacaklarını söyledi.

Kasap Remzi

Tel: 0535 505 89 43

Adres: Mehmet Akif Mah. 23 Nisan Caddesi No: 70 Bucak / Burdur

Bucak KasapBucak açılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.