KAYA'da "Bir oy Mhp'ye bir oy RTE'ye dedi

Gölhisar'da büyük yatırımları olan Kayalar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KAYA MHP'nin Gölhisar'da düzenlediği seçim programına katılarak Servet Olpak'a desteğini açıkladı.

AK Parti'nin güçlü isimlerinden daha önce il başkan vekilliği seçim işleri başkanlığı görevlerinde bulunan geçtiğimiz dönem AK Parti aday adaylarından, Gölhisar'da büyük yatırımları olan Kayalar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KAYA MHP'nin Gölhisar'da düzenlediği seçim programına katılarak Servet Olpak'a desteğini açıkladı.

Genel Sekreterliği döneminde bölgenin kalkınması adına önemli işlere imza atan OLPAK'ın vekil olunca çok daha büyük işlere vesile olacağından şüphesi olmadığını dile getiren KAYA; "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye bir söz var işte Servet Bey'in bir bürokrat iken yaptığı hizmetleri hepimiz biliyoruz takdir ediyoruz, bu nedenle ilimize hizmet için ayrım gözetmeden gece gündüz çalışacağına da kefiliz bu nedenle güçlü bir destekle seçilmesi için kendisinin yanında olduğumuzu ifade etmekteyiz. Cumhur İttifakının zaferine büyük katkı sağlayacağına da eminiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde ve mecliste en iyi şekilde temsil edeceğine de şüphemiz yok" dedi.

Servet Olpakmhp burdur milletvekili adaylarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.