Burdur'da seçime bir gün kala Dr. Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Akparti'nin Bucak yürüyüşü nedeniyle katılmadığı mitingte coşku had safhadaydı. Burdur'da bu seçim döneminde yapılan Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu mitinglerinden sonra yapılan son miting olan MHP mitingi en yoğun katılımlı miting olduğu gözlerden kaçmadı. Coşkun kalabalık karşısında konuşma yapan Bahçeli; Bizim terk edecek bir vatanımız yoktur. Bizim çizilecek bir sınırımız, bölünecek bir ülkemiz yoktur. 14 Mayıs'ta sağlam iradeyle Türkiye'nin Yüzyılı'nın ilk adımını atacağız. Bu ülkeyi sevmek yürek ister.
Kemal Kılıçdaroğlu, sözde yardımcıları ve Zillet İttifak'ı Allah'ın izniyle kaybedecektir. Buna karşılık Türkiye kazanacaktır. Yarın fitneciler ve kötüler kaybedecektir. Açık hesap yarın sandıkta görülecektir. CHP, İYİ Parti, FETÖ, PKK aynı hedefe kilitlenmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Burdur'a geliyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Burdur'a geliyor.
Seçim çalışmaları dolayısıyla MHP Lideri Devlet Bahçeli Burdur'a geliyor. 13 Mayıs 2023 cumartesi günü saat 13.00’da Şeker Meydanı’nda Burdurlularla buluşacak.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Seçim tarihiyle ilgili spekülasyon üretmek vebaldir, bu vebal zillet ittifakını teşkil eden her partinin hissesine eşit olarak düşmüştür.” dedi.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ziyarette bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında seçim tarihini verdi.
Yorumlar (0)