Kaymakam Bayram Gale'den Başkan Güngör'e ziyaret

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyaret etti. Ziyarette, Kızılkaya Belediyesi'nin çalışmaları ve beldeye yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesinde Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyaret etti.

Ziyarette, Kızılkaya Belediyesi'nin çalışmaları ve beldeye yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, "Bucak Kaymakamımız Sayın Bayram Gale Beyefendi Belediyemizi ziyaret ettiler. Sayın Kaymakamımızla Beldemize yaptığımız ve yapacağımız yatırımları konuştuk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Gale ise, "Kızılkaya Beldemizin gelişimi için Belediye Başkanımızla birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyorum. Beldemizin sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bayram Galeİlkay GüngörKızılkaya BelediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.