KEMER’DE AİLE İÇİ KADINA YÖNELİK ŞİDDET SEMİNERİ DÜZENLENDİ

AİLE İÇİ KADINA YÖNELİK ŞİDDET SEMİNERİ Burdur Kemer İlçemiz Kaymakamlık Konferans salonunda Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele semineri düzenlendi.

AİLE İÇİ KADINA YÖNELİK ŞİDDET SEMİNERİ

Burdur Kemer İlçemiz Kaymakamlık Konferans salonunda Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele semineri düzenlendi.15

15 Ocak 2020 çarşamba günü düzenlenen seminere Burdur Valisi Hasan ŞILDAK’ın Eşi Fatmanur ŞILDAK, İlçe Kaymakamı Rabia NAÇAR, Belediye Başkan Vekili Mustafa DÜZGÜN, İlçe Kaymakamlarının eşleri, Kamu Kurumların Daire Amirleri, Bayan vatandaşlarımız katıldılar.

Açılış Saygı duruşu ve istiklal marşının okunuşu ile başladı. İlçe Kaymakamı Rabia NAÇAR ve S Fatmanur ŞILDAK Aile içi ve Kadına yönelik şiddetle mücadele ile ilgili sunum yaptılar.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Burdur İl Müdürlüğünde görevli Uzmanı Filiz BAŞ ve Pisikolok Fetiye Nur TUNÇER sunumları , slayt ve vidolarla devam etti.

Kemer İlçe İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Halil YASA Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tanıtımını yaparak birde cep telefonuna uygulamasını indirerek canlı tatbikat yapıldı. Sadece kadınların indirebileceği uygulama kadınlara tanıtıldı. Seminer sonunda kadınlara çiçek dağıtıldı.

AİLE İÇİ KADINA YÖNELİK ŞİDDET SEMİNERİHasan ŞıldakFatmanur ŞILDAKRabia NAÇARMustafa DÜZGÜNTürkiyeBurdurKemer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.