KEMER’DE COVİD-19 MESAİSİ SÜRÜYOR BAŞKAN ÖZAY VATANDAŞA MASKE VE EL DEZENFEKTANI DAĞITTI

Kemer Belediyesinde Covid-19 mesaisi sürüyor.

Kemer Belediyesinde Covid-19 mesaisi sürüyor.

Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, Kemer İlçe Pazarında önlemleri artırdı. Belediye personeline, pazarda maske,eldiven ve el dezenfektanı dağıtımı yaptıran Başkan Özay, pazar giriş çıkışlarında denetimlerin sıklaştırıldığını ve ateş ölçer ile ateş ölçümü yapılmayan kimsenin pazara giremediğini duyurdu.

Maskesiz pazara girişlerin engellendiği bugünlerde Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay üstüne düşeni yaparak vatandaşın mağdur olmaması için pazar esnafı ve pazar alışverişine gelen vatandaşlara maske dağıtarak pazar içinde kontrolü sağlamış oldu. Maske satın almanın yasaklandığı bugünlerde maskesiz vatandaş kalmayacak anlayışını benimseyen Başkan Özay, vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımız sürüyor. Pazarda ve dışarda maskesiz dolaşmasınlar mümkün olduğu sürece evde kalmalılar böylece yara almadan bu süreci hep birlikte atlatabiliriz ifadelerini kullandı.

kemer beledieysikorona virüsTürkiyeBurdurKemer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.