Kick Bokscu Bozkurtlar yola çıktı

Tefenni Belediye Spor Kick Boks Takımı 22-29 Ocak Tarihlerinde Şanlıurfa'da Yapılacak Olan Türkiye Şampiyonası için Yola Çıktı.

Tefenni Belediye Spor Kick Boks Takımı 22-29 Ocak Tarihlerinde Şanlıurfa'da Yapılacak Olan Türkiye Şampiyonası için Yola Çıktı.
Geçtiğimiz günlerde Tefenni Belediye Spor ismi ile Profesyonel Kick Boks Takımı oluşturulduğunu duyuran Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 22-29 Ocak tarihlerini kapsayan 9 gün sürecek Türkiye Şampiyonası için sporcu kardeşlerimizi uğurladı. 19 Sporcumuzun mücadele edeceği Şampiyona için Kulüp Kafilesinde Antrenörler İsa KARATAY, Büşra CEYLAN ve Kick Boks Burdur İl Temsilcisi Deniz SÖGÜ KOÇ yer aldı.
Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada "Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, İlçemizi en iyi şekilde temsil edecekleri inancımla kendilerine ve hocalarımıza da kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı. Başkan Alagöz'ün pazar günü yapılacak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı sonrası kendisinin de Şanlıurfa'ya giderek şampiyonayı yerinde takip edeceği edindiğimiz bilgiler arasında.

Tefenni Belediyespor kick boks takımıÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.