KİŞİYE ÖZEL TASARIM VE KAMPANYALARIYLA MİLANO GELİNLİK SİZLERİ BEKLİYOR

Milano Gelinlik, kişiye özel tasarımlarını ön planda tutuyor.

Milano Gelinlik, kişiye özel tasarımlarını ön planda tutuyor.

İster aklınızdaki isterseniz hazır olarak üretilmiş gelinlik modelleri ile 2020 düğün sezonu satışlarına başladı.

7 Yıldır sektörde faaliyet gösteren Milano Gelinlik Antalya’da başlayan serüveni Bucak Şubesiyle devam ettiriyor.

Bucak’ta 2 yıldır hizmet veren Milano Gelinlik’te, kişiye özel tasarımların ön planda tutulduğu çalışma sisteminde ister aklınızdaki modeli,ister hazır modelleri tercih edip ölçülerinize göre diktirebilirsiniz.

Gelinlik, Nişanlık ve Bindallı ihtiyaçlarınızı sezonun en trend modellerini Milano Gelinlik’te bulabilirsiniz. Hazır model aramayanlar, ekibimizden destek alabilirler diyen Milano Gelinlik, “Uygun fiyat üstün kalite felsefesiyle çıktığımız bu yolda müşteri memnuniyeti sağlamak bizim önceliklerimizdendir. Buna istinaden Bucak şubemizde her kesime hitap edebilmek için yılın her dönemi kampanyalarımız bulunmaktadır. Gelinlik Nişanlık ve Bindallı modellerimizde farklı kampanyalar uygulamaktayız.” ifadelerini kullandı.

MİLANO GELİNLİK TEL:0 533 514 45 63 İNSTAGRAM: milano_gelinlik ADRES: MEHMET AKİF MAHALLESİ 23 NİSAN CADDESİ NO:74/10 BURDUR/BUCAK

kampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.