Kızılkaya Beldesinde “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”

Burdur'un Bucak ilçesi Kızılkaya Beldesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında Belde Belediye Başkanı İlkay Güngör, okul müdürü Hüseyin Sağlam ve öğrenciler ile birlikte.

Burdur’un Bucak ilçesi Kızılkaya Beldesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında Belde Belediye Başkanı İlkay Güngör, okul müdürü Hüseyin Sağlam ve öğrenciler ile birlikte Jandarma ekiplerince”Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla eylem yapıldı.
Bugün Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan eyleme Kızılkaya beldesi de katıldı. Belde Jandarma ekiplerince ” Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” broşürlerini dağıtarak trafik kuralları anlatıldı ve şoförler dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör öğrencilerle birlikte sürücülere tavsiyeler ve uyarılarda bulunarak kavşak giriş ve çıkışlarında, yaya ve okul geçitlerinde yavaşlamak ve yayalara geçiş hakkını vermek zorunda olduklarını hatırlattı.

Öncelik Hayatın Öncelik YayanınKızılkaya BeldesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.