KIZILKAYA BELEDİYE BAŞKANI İLKAY GÜNGÖR ÜRETMEKLE YETİNMEDİ

Kızılkaya Belediye Başkanı daha önce müjdelediği maske üretimini 7 Nisan Salı günü başlattı.

Kızılkaya Belediye Başkanı daha önce müjdelediği maske üretimini 7 Nisan Salı günü başlattı. 11 Nisan Cumartesi günü de üretilen maskeleri dağıtmaya başladı.

Çalışmaların her geçen gün daha da hızlanacağını belirten Başkan Güngör halk eğitim usta öğreticisi Ayten Öztop Durgut ile Kızılkaya beldesinde yaşayan üretken ve duyarlı kadınların Kızılkaya Belediyesi ve Kızılkayalı vatandaşlar için çalışarak maske üretimi gerçekleştirdiklerini anlattı. Çevre köylere de üretilen maskelerden verileceğini daha önceden söyleyen Başkan Güngör, maske dağıtımına Kızılkaya Beldesinden başladı. Beldedeki vatandaşlara ve esnaflara tek tek dolaşarak maskeleri ulaştırdı.

Maske dağıtımı yaparken açıklama da yapan Başkan Güngör, biz çalışmaya devam ediyoruz. Üretmeyle yetinmeyeceğiz, ürettiklerimizi vatandaşa ve esnaflarımıza da ulaştırarak bu süreçte Belediyemizin elinden gelen imkanları da kullanarak onlara desteğimizi vereceğiz. Tek isteğimiz kurallara uymaları. Sosyal mesafeyi koruyalım, kendimize dikkat edip evde kalalım. Bu zor günlerde evlerinde kalıp sokağa çıkmayarak kendini ve sevdiklerini düşünen Kızılkayalı hemşehrilerime teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

ilkay güngörmaske üretimikorona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.