Kızılkaya Belediyesi araç filosunu genişletiyor! Başkan Güngör pozu verdi

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, belediyenin araç filosunu genişletmek için Türkiye Belediyeler Birliği'ne (TBB) başvurduğunu ve başvurunun olumlu sonuçlandığını duyurdu. Belediyeye hibe olarak Hidromek marka Kazıyıcı-Yükleyici kepçe kazandırıldı.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, belediyenin araç filosunu genişletmek için Türkiye Belediyeler Birliği'ne (TBB) başvurduğunu ve başvurunun olumlu sonuçlandığını duyurdu.

Güngör, yaptığı açıklamada, belediyeye hibe olarak Hidromek marka Kazıyıcı-Yükleyici kepçe kazandırıldığını söyledi.

Güngör, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kızılkaya Belediyemiz araç filosu gün geçtikçe güçlenerek büyüyor. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz Beyefendiye, İl Başkanımız Sn. Güntekin Oktay Beyefendiye, TBB Başkanı Sn. Yücel Yılmaz beyefendiye teşekkür ederim."

Güngör, yeni aracın belediyenin çalışmalarına önemli katkı sağlayacağını kaydetti.

Kızılkaya Belediyesiaraç filosuİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.