Kızılkaya Belediyesi iftar sofrasına misafir oldular

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde düzenlenen iftar yemeği bolluk ve bereket içerisinde yapılmaya devam ediliyor.

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde düzenlenen iftar yemeği bolluk ve bereket içerisinde yapılmaya devam ediliyor.

Bu akşam Kızılkaya'da düzenlenen iftar yemeğinde, Burdur İl Jandarma Komutanı J. Albay Mustafa Güder, Bucak Protokolü, MHP Burdur İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra, MHP Milletvekilleri Aday Adayları Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün misafiri oldular.

Yemek sonrasında açıklamada bulunan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, "Gönüllerin merhamet dolduğu, en katı yüreklerin bile iman ateşiyle ısındığı, sevgi ve saygının esas olduğu, büyüklerin sabırlı küçüklerin vefakar olduğu Ramazan Ayında, belediyenin düzenlemiş olduğu iftar programında bugün Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi dinletisi ve tennure gösterileri yapıldı. Bizleri yalnız bırakmayan Bucak İlçe Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu'na, Burdur İl Jandarma Komutanı Sayın J. Albay Mustafa Güder'e, Bucak Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal'a, Bucak Milli Eğitim Müdürü Sayın Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Müftüsü Sayın İbrahim Keser'e, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Sayın Gültekin Oktay'a, MHP MYK Üyesi ve MHP Antalya Milletvekili A. Adayı Mustafa Aksoy'a, il ve ilçe teşkilatlarına, MHP Milletvekili Aday Adaylarına, Bucak Merkez Muhtarları ve Köy Muhtarlarına, oda başkanlarına ve davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür eder, tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim." ifadelerini kullandı.

 

Kızılkaya Belediyesiİlkay Güngöriftar yemeğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.