Kızılkaya Belediyesi, üretkenlik anlayışını sürdürüyor

Kızılkaya Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışıyla arpa hasadını tamamlayarak tarım faaliyetlerine önem verdiğini gösteriyor.

Kızılkaya Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışıyla yapılan çalışmalar kapsamında arpa hasadını gerçekleştirdi.

Üretkenlik ve tarım faaliyetlerine verdiği önemle bilinen Kızılkaya Belediyesi, Belediye Başkanı İlkay Güngör liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekiyor. Başkan Güngör, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren üretken belediye taahhüdünü yerine getirmeye devam ettiklerini belirtti.

Belediyeye ait 60 dekarlık alana ekilen arpanın hasadının gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Güngör, tarlaların biçiminde emeği geçen tüm biçerdöver sahipleri ve operatörler ile ekim döneminden hasat dönemine kadar çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ayrıca Başkan Güngör, bol ve bereketli bir hasat dönemi geçirilmesi temennisinde bulundu.

ÜRETEN BELEDİYE KAZANAN KIZILKAYA

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, " Göreve Başladığımız günden itibaren üretken Belediye taahhüdümüzü yerine getirmeye devam ediyoruz.

Bugün Belediyemize ait 60 dekarlık bölümüne ektiğimiz arpanın hasadını gerçekleştirdik. Tarlalarımızın biçiminde emeği geçen tüm biçerdöver sahibi ve operatör kardeşlerime ve ekim döneminden biçim dönemine kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, bol ve bereketli bir hasat dönemi geçirmemizi dilerim. " dedi.

 

hasatüretimKızılkaya Belediyesiİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.