Kızılkaya'da aşure etkinliği Başkan Güngör ikram etti

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, ilçe halkıyla bir araya gelerek geleneksel aşure etkinliği düzenledi. Detaylar haberimizde...

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, ilçe halkıyla bir araya gelerek geleneksel aşure etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında halkla aşure paylaşan Başkan Güngör, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Yapılan açıklamada Başkan İlkay Güngör, "Kızılkaya halkımızla birlikte aşuremizi paylaştık. Bu tür etkinliklerimizde amacımız, toplumumuzdaki birlik ve beraberliği pekiştirmek, manevi değerlerimizi yaşatmak ve dayanışma duygularını güçlendirmektir. Aşure geleneğimiz, farklı kültür ve inançlara mensup insanları bir araya getiren önemli bir etkinlik. Birlikte aşure paylaşmak, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı artırıyor. Kızılkaya olarak birlikte nice güzel etkinliklere imza atmayı ve toplumumuzun her kesimine dokunmayı sürdüreceğiz." dedi.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün bu tür etkinliklerle halkıyla bir araya gelerek dayanışma ve beraberlik duygularını pekiştirmesi, vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Kızılkaya Belediyesiİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.