Kızılkaya’da Bir İlk Daha: Askıda Ekmek Uygulaması Başladı

Kızılkaya Beldesi'nde Belediye Başkanı İlkay Güngör, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kızılkaya Beldesi'nde Belediye Başkanı İlkay Güngör, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Beldede ilk kez askıda ekmek projesi başlatan Başkan İlkay Güngör, ihtiyacı olanların ücretsiz olarak ekmek alabileceklerini söyledi.

Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada “Beldemizde yine bir ilki gerçekleştirerek askıda ekmek projemizi başlattık.Komşumuz açken tok yatmayalım” sloganıyla hareket ediyoruz. Liderimiz Devlet Bahçelinin ifade ettiği gibi askıda ekmek uygulamasının iki ana kaynağı vardır birincisi inanç ve iman ölçülerimiz ikincisi Türk kültürünü asırlar ötesinden süzülüp gelen kurumsallaşmış sosyal öncüdür bir elin verdiğini diğer elin görmemesi kampanyamız teşvik amaçlıdır. Riyadan Cenabı Allah’a sığınırız kültürümüzü yaşatmayı amaçladığımız bir sosyal projede tüm hemşerilerimizi davet ediyorum askıda ekmek koyalım arşa Türk emek ve Erdem’in damgasını vuralım.Hayırsever vatandaşlarımızın el vereceği bu projemizde 1 ekmekte siz asarak ihtiyacı olan vatandaşlarımızın, fırınların önünde bulunan askılara asılan ekmekleri ücretsiz şekilde alabileceklerdir.Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek düsturunu benimseyerek bu projeyi desteklemelerini bekliyoruz. “ifadelerini kullandı.

kızılkaya belediyesi askıda ekmekaskıda ekmekTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.