Kızılkaya'da doğalgaz çalışması hızlandı

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde hizmetler aralıksız sürüyor.

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde hizmetler aralıksız sürüyor.

Göreve geldiği günden itibaren çalışmalarını hızla başlatan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldenin eksiklerinden bir tanesi olan doğalgazı da kısa süre içerisinde çözecek.

Verdiği sözleri bir bir yerine getiren Belediye Başkanı İlkay Güngör, Toros Gaz Genel Müdürlüğünce BOTAŞ Boru Hattından Kızılkaya’ya gelen ana hatta gaz salma işlemleri için çalışmaya başlandığını duyurdu.

Vakit hizmet vakti, verilen sözlerin bir bir yerine getirilme vakti olduğunu belirten Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "Yapılacak hizmet çok, vaktimiz kısa artık gün içerisindeki mesai bizlere yetmez oldu şikayetçi miyiz? ASLA yılmadan yorulmadan Kızılkaya’ mıza hizmete devam. Bugün Toros Gaz Genel Müdürlüğünce BOTAŞ Boru Hattından Kızılkaya’ mıza gelen ana hatta gaz salma işlemleri için çalışmaya başlandı. İşlemlerin kısa bir süre sonra bitmesi bekleniyor, sonrasında da Kızılkaya’ mız da ki tüm hatlarımıza gaz verilecektir. Şimdiden tüm hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun…" ifadelerini kullandı.

kızılkaya belediyesiilkay güngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.