Kızılkaya’da Şölen Gibi Açılış: İlkay Güngör’ün Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı

Bucak ilçesinin Kızılkaya Beldesi'nde MHP Kızılkaya Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör'ün seçim bürosu, coşkulu bir şekilde açıldı. Açılışa MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul , MHP MKYK Üyesi Özgür Bayraktar, Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Bucak …

Bucak ilçesinin Kızılkaya Beldesi’nde MHP Kızılkaya Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör’ün seçim bürosu, coşkulu bir şekilde açıldı.

Açılışa MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul , MHP MKYK Üyesi Özgür Bayraktar, Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen,partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, İl Başkanı Hikmet Ökte,MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, MHP MKYK Üyesi Özgür Bayraktar ve MHP Kızılkaya Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör birer konuşma yaptı.

Kızılkaya için 45 proje hazırladıklarını ifade eden Başkan adayı İlkay Güngör, “İnşallah 31 Mart akşamı seçimleri kazandığımızda, tüm projelerimizi hayata geçirmek için beklemeden çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dua edildi ve kurdela kesilerek seçim bürosu hizmete girdi.

İŞTE AÇILIŞTA YAŞANANLAR (VİDEO) ŞÖLEN GİBİ AÇILIŞIN FOTOĞRAFLARI

İlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.