Kızılkaya'da tarlalar tohumla buluştu

Kızılkaya Belediyesi, Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan beldede belediyeye ait Eğitim derneğine bağışlanan tarlaları tohumla buluşturdu.

Kızılkaya Belediyesi, Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan beldede belediyeye ait Eğitim derneğine bağışlanan tarlaları tohumla buluşturdu.

Toprağı işleyen, ekmeği dişler sloganıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirten Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, " tarlaları tohumla buluşturduk. İnşallah Rabbimin Rahmetiyle güzel hasat almak nasip olur. " dedi.

Kızılkaya'da üretimin sonuna kadar süreceğini vurgulayan Başkan İlkay Güngör, " Bu hafta Belediyemize ait tarlalarımız ve hayırsever vatandaşlarımız tarafında Eğitim Derneğimize ekilmek üzere bağışlanan tarlaları tohumla buluşturduk. İnşallah Rabbimin Rahmetiyle güzel hasat almak nasip olur.
Bizlere tohum desteğinde bulunan, her daim Beldemizin sıkıntılarını kendi sıkıntısı gibi görüp bizlerden desteğini esirgemeyen Burdur Valimiz Sn. Ali ARSLANTAŞ’ a ekim aşamasında kendi aletlerini kullanarak bizlere destek veren Avdan Mahalle Muhtarımız Sn. Süleyman DUMAN’ a ve Belediye personelime Beldem ve Şahsım adına teşekkür ederim. Bizler üretmeye, Kızılkaya kazanmaya devam edecek." dedi.

Kızılkaya Belediyesiİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.