KIZILKAYA’NIN ÇALIŞKAN BAŞKANI HEM ATEŞ ÖLÇTÜ HEM MASKE DAĞITTI

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Cuma pazarında işleri sıkı tutuyor.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Cuma pazarında işleri sıkı tutuyor.

Dışarıdan pazarcı alınmayan Kızılkaya’nın Cuma Pazarı’nda Corona Virüs (Covid-19) salgını kapsamında tüm önlemler alındı. Bu bağlamda pazar girişleri ve çıkışları kontrol altına alındı. Halkın giriş ve çıkışları takip edilerek yoğunluğa izin verilmedi.

Cuma Pazarı içi belirli aralıklarla dezenfekte edilerek önlemleri alınan pazarda, Belediye ve Jandarma ekipleri tarafından pazara giren Kızılkayalı vatandaşların ateş ölçümlerini yaparak dezenfektan kullanılması gerektiği belirterek uyguladılar. Ayrıca dezenfektan kullanımı yaptırılan vatandaşlara ve pazar esnafına eldiven ve maske dağıtımı yapılarak vatandaşın sosyal mesafeyi koruması istendi.

Başkan Güngör’ün yakından takip ettiği şehir dışından gelip karantina altında olan, evlerinden çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşların pazar alışverişleri belediye ekipleri tarafından yapılarak evlerine teslim edildi. Başkan Güngör önlemleri aldırdı ve takibini sürdürürken yaptığı açıklamada, bu zor günlerde kurallara uyan halkıma ve pazar esnafımıza çok teşekkür ederiz, bugünler elbet geçecek tekrar normale döneceğiz ifadelerini kullandı.

kızılkaya belediyesikorona virüsilkay güngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.