KIZILKAYA’NIN DÜŞÜNCELİ BAŞKANI GÜNGÖR “VATANDAŞIMIN HAYATI HER ŞEYDEN DEĞERLİDİR”

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör durmuyor, Corona Virüsü ile nasıl savaşıp vatandaşa yardımcı olabilirim diye düşünüyor. Başkan Güngör bu kez doğal yönteme başvurdu.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör durmuyor, Corona Virüsü ile nasıl savaşıp vatandaşa yardımcı olabilirim diye düşünüyor. Başkan Güngör bu kez doğal yönteme başvurdu. Örnek alınması gereken Başkan Güngör, 65 yaş ve üstü vatandaşların bağışıklıklarını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Kızılkaya Beldesi’nde üretilen çörek otu değerlendirilerek soğuk pres yöntemiyle çörek otu yağını 65 yaş üstü vatandaşlara dağıtılıyor. Çörekotu yağının bir çok yararının arasında bağışık sistemine katkısı olduğu biliniyor, bu bilgiler dahilinde Başkan Güngör’ün talimatıyla çörek otu yağı 65 yaş üstü vatandaşlara Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve belediye personelince dağıtılıyor.

Başkan Güngör, Biz 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bağışıklık sistemini güçlendirebilirsek hem Corona Virüs adındaki salgını hem de diğer hastalıklar için çözüm bulmuş oluruz” ifadelerini kullandı.

Coronavirüsburdur coronavirüsİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.