Kızılkaya'nın Meşhur Çörek Otu Ülke Sınırlarını Aşıyor!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya'nın meşhur çörek otunun değerini artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Başkan Güngör, Tayland'da düzenlenen bir toplantıda Kızılkaya çörek otu ve yağının tanıtımını yaptıklarını ve ürünün ülke sınırlarını aştığını söyledi.

Kızılkaya'nın Meşhur Çörek Otu Ülke Sınırlarını Aşıyor! - Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya'nın meşhur çörek otunun değerinin artması için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

"Kızılkayamızın değerleri Ülke sınırlarını aştı"

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, " Göreve geldiğimizden beri Beldemizin kaliteli çörek otu için çalışmalar yapıp değerine değer katmak için uğraşıyoruz. Bu çalışmalar sonucunda çörek otu eleme ve sıkma tesisimizi kurduk. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Sn. Prof. Dr. İlhan Çağırgan Hocamızın destekleriyle Tayland ' ta düzenlenen toplantıda çörekotu'muzu ve çörekotu yağımızın tanıtımı yapıldı. Değerli Hocamıza bu tanıtım için teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.

Kızılkayameşhurçörek otuülkesınırİlkay GüngörKızılkaya BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.