Kocaaliler'de İlk! İlk kadın muhtardan 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Kocaaliler'de bir ilk! Muhtar Mürüvet Şimşek tarafından organize edilen eğlenceli programda kadınlar bir araya geliyor.

Kocaaliler'de İlk! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Kocaaliler Beldesi'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir etkinlik düzenleniyor. Seçildiği günden bu yana mahallesine özveriyle hizmet eden ve Karşıyaka Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı olan Mürüvet Şimşek tarafından organize edilen etkinlik, tüm kadınları bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Etkinlik, 8 Mart 2024 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayıp 24:00'e kadar sürecek. Eğlenceli bir programın yer alacağı etkinlikte, kadınların hayatına dair sohbetler ve paylaşımlar da olacak.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinin ilk kadın muhtarı olan Mürüvet Şimşek, mahallesine hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor. Seçildiği takdirde bu tarz etkinlikleri sürdürmeyi planlayan Şimşek, tüm kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine davet ediyor.

Kocaaliler'de ilk kez düzenlenecek olan bu özel etkinliğe tüm kadınlar ve aileleri davetlidir.

kadınmuhtar8 Mart Dünya Kadınlar GünüTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.