Korkuteli’de belediye personeline Ramazan mesaisi ayarı

Korkuteli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında sağlanan uzlaşıyla, belediye çalışanlarının çalışma saatlerinde Ramazan ayı boyunca günlük 1 saatlik indirime gidildi. Karar, personelin manevi iklimde dinlenme ve aile vakitlerini artırmayı hedefliyor.

RAMAZAN’DA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ, KARARLI ADIM

Korkuteli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda, Ramazan ayı boyunca belediye personelinin çalışma saatlerinde günlük 1 saatlik izin uygulanmasına karar verildi.

Belediye Başkanı Saniye Caran konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Yönetim anlayışımızda emek en kıymetli değerdir. Şehrimize hizmet eden her bir çalışma arkadaşımızın huzuru ve motivasyonu bizim önceliğimizdir. Ramazan ayının manevi atmosferini çalışma hayatımıza da yansıtmak istedik. Sendikamızla uyum içerisinde aldığımız bu karar, emeğe verdiğimiz değerin açık bir göstergesidir. Çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hizmet-İs Sendikası Antalya Sube Başkanı Muhammed Talha Kandil ise yaptığı açıklamada “Belediye Başkanı Sayın Saniye Caran’ın çalışanlarımızın taleplerine karşı her zaman açık, çözüm odaklı ve samimi bir yaklaşım sergilemesi bizler için son derece kıymetlidir. Ramazan ayı boyunca sağlanan 1 saatlik izin düzenlemesi, emeğe verilen değerin ve personelimizin huzurunun ön planda tutulduğunun açık bir göstergesidir. Sosyal diyalogdan yana tavır alan, çalışanını gözeten ve her şartta emekçinin yanında duran Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz " sözlerini kullandı.

Korkuteli BelediyesiSaniye CaranTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.