Kumbaralarını depremzede vatandaşlara açtılar

4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarını depremzede vatandaşlara bağışladı.

Afyonkarahisar Sülün Beldesi ve Yeşiltepe Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri depremzede vatandaşlar için kumbaralarını bağışladı.
Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Sülün Beldesi ve Yeşiltepe Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı. İl Müftüsü Sinan Kazancı’yı aileleriyle ziyaret eden minikler, depremzede çocuklar için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Afyonkarahisar TDV yetkilisi Alper Üzel’e teslim etti. İl Müftüsü Kazancı, bu hassasiyetlerinden dolayı başta minik öğrencilere, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik edip, emeği geçenlere teşekkür etti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

depremzede çocuklardepremzedeafyonkarahisaryardımTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.