Afyonkarahisar Sülün Beldesi ve Yeşiltepe Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri depremzede vatandaşlar için kumbaralarını bağışladı.
Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Sülün Beldesi ve Yeşiltepe Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı. İl Müftüsü Sinan Kazancı’yı aileleriyle ziyaret eden minikler, depremzede çocuklar için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Afyonkarahisar TDV yetkilisi Alper Üzel’e teslim etti. İl Müftüsü Kazancı, bu hassasiyetlerinden dolayı başta minik öğrencilere, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik edip, emeği geçenlere teşekkür etti.
Kur'an-ı Kerim kursu öğrencileri hazırladıkları oyuncakları ve harçlıklarını depremzede çocuklara gönderdi.
Antalya Düşünce Platformu üyeleri, 23 Nisan Haftası'nda depremzede çocuklar için festival düzenleyecek
Burdur'un Karamanlı ilçesinde depremzede çocuklar için yerel yönetimin de destek verdiği 'Kardeşlik Buluşması' etkinliği düzenlendi.
Burdur'un Karamanlı ilçesinde eğitim gören öğrenciler, depremzedeler için oyuncak yaparak, para yardımı topladılar.
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde afetzede çocuklar balonları gökyüzüne salarak, tek katlı evlerinin olmasını ve bir daha deprem yaşanmamasını diledi.
Burdur’un Gölhisar ilçesinde, 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde Gölhisar şehir stadyumunda düzenlenen programda deprem bölgesinde hayatını kaybeden öğrenciler unutulmadı.
Yorumlar (0)