MAKÜ Halk oyunu ekibi, şampiyonluk sevincini Rektör Dalgarla paylaştı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, 20. Üniversiteler Halk Dansları Halk Müziği Şenliği kapsamında düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında şampiyonluk kazandı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, ekibi kutlamak için bir araya geldi.

25-26 Kasım tarihleri arasında Bartın’da 20. Üniversiteler Halk Dansları Halk Müziği Şenliği kapsamında düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında şampiyonluk kazanan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile bir araya geldi.

Rektör Dalgar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oğuz Gürsoy ve Prof. Dr. Ömer Tekşen ile Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Zeki Nacakcı birlikte üst üste kazandığı şampiyonluklarla MAKÜ ailesini gururlandıran Halkoyunları Ekibi ile Avşar Han’da düzenlenen öğle yemeğinde buluştu.

“Aldığınız şampiyonluk ile bizleri çok mutlu ettiniz" diyen Rektör Dalgar, “Üniversitemiz ve Burdur ile örtüşen, anlamlı bir başarı elde ettiniz. Sizlere ve sizlere emek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bizler de sizlere buradaki eğitim hayatınız boyunca ücretsiz yemek ile destekçiniz olacağız. Ekipman vb ihtiyaçlarınızda da yanınızda olduğumuzu bilin. Bu başarı ile hepimizi gururlandırdığınız için şahsım ve üniversitemiz adına tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Birlikte yenen yemeğin ardından Rektör Dalgar, başta MAKÜ Halk Oyunları Ekibinin sorumlu öğretim elemanları Doç. Dr. Zeynel Turan, Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Mıhladız, Dr. Öğr. Üyesi Avşar Yengin ve öğretim elemanı Uğur Bulut olmak üzere halkoyunları ekibine teşekkür belgelerini takdim etti.

Öğrenciler ile gerçekleştirilen sohbetin ardından program son buldu.

 

 

MAKÜHalk Oyunları yarışmasışampiyonlukHüseyin DalgarTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.