MAKÜ REKTÖRÜ ADEM KORKMAZ MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA SESSİZ KALMADI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bir maaşını bağışladığını açıkladı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, yeni tip Corona Virüsle (Kovid-19) mücadelede alınan önlemlerden dolayı mağdur olan, zorda kalan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bir maaşını bağışladığını açıkladı.

Rektör Korkmaz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na yönelik paylaşım yaptı.

Paylaşımında dayanışma vurgu yaptığı görünen Rektör Korkmaz, “Gün dayanışma günü, devlet millet el ele, omuz omuza verirsek her zorluğun üstesinden geliriz. Milli Dayanışma Kampanyası’na bir maaşımı bağışlıyorum.” sözlerini kullandı.

Milli Dayanışma KampanyasıAdem KorkmazTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.