MAKÜ ve Spor Federasyonu buluşmasında buluştular!

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAEU) ve Spor Federasyonları Buluşması'na katılarak Burdur'un tanıtımına katkıda bulundu.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Spor Federasyonları Buluşmasında Burdur'u tanıttıklarını söyledi.

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, önemli bir organizasyona katılarak yaptığı açıklamada, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Spor Federasyonları Buluşması'na destek verdiğini belirtti. Yaptığı açıklamada, ilin ve üniversitenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Açıklamasında, "Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Spor Federasyonları Buluşması'na katıldık. İlimizin ve üniversitemizin tanıtılması, çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapması konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getirmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" diyen Mustafa Oğuz, böylece ilin tanıtımına ve üniversitenin projelerine destek vererek katkı sağladıklarını vurguladı.

MAKÜSpor FederasyonubuluşmaMustafa OğuzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.