Mazot Fiyatlarındaki Artış Üreticileri Zor Durumda Bırakıyor!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada mazot fiyatlarının 45 TL'yi aşmasına tepki gösterdi. Akbulut, yüksek mazot fiyatlarının üreticileri zor durumda bıraktığını belirterek, destekleme çağrısı yaptı. Detaylar haberimizde. #MazotFiyatları #İzzetAkbulut #CHP #Burdur

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'tan Mazot Fiyatlarına Tepki

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada mazot fiyatlarının 45 TL'yi aşmasına tepki gösterdi. Akbulut, mazot fiyatlarının bu kadar yüksek olmasının başta üreticiler olmak üzere birçok sektörü zor durumda bıraktığını ve maliyetleri yükselttiğini söyledi.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut TBMM'de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

" Sayın başkan değerli milletvekilleri mazot fiyatları son gelen zamlarla ülkemizde 45 TL'yi aşmış TBMM'de yaptığı konuşmada, Burdur'umuzda 46 TL’ye dayanmıştır mazot fiyatlarının bu kadar yüksek olması başta üreticilerimiz olmak üzere girdi maliyetinde mazot olan bir çok sektörü zor durumda bırakmış maliyetleri yükseltmiştir.

Çiftçilerimizi tarlalarından uzaklaştırmıştır. Genel seçimlerden bu yana yaklaşık 30 TL zamlanan mazot üreticiye üretimde kullandığı tutar kadar destekleme adı altında geri iade edilmelidir üreticiye yapılacak bu destek tüm ülkenin hayat pahalılığıyla boğuştuğu bu günlerde enflasyonun çok yükselmesinde engel olacaktır aksi takdirde ne yapılan askeri ücret zammı ne de yapılan maaş zamları hiçbir şey ifade etmeyecektir.

AKP iktidarında ülkenin kronikleşen sorunu olan maaş zamlarının enflasyon altında ezilme durumu devam edecektir. "

 

MazotMazot fiyatlarıartışüreticitepkiİzzet AkbulutTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.