Meral Öksüz'den, Hünerli Eller Kadın Kooperatifini Ziyaret

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, Hünerli Eller Kadın Kooperatifini ziyaret ederek, kadınların emekleri ve ürettikleri ürünler hakkında bilgi aldı. Detaylar haberimizde...

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, Hünerli Eller Kadın Kooperatifini ziyaret ederek, kadınların emekleri ve ürettikleri ürünler hakkında bilgi aldı. 

MERAL ÖKSÜZ HANIMEFENDİ, HÜNERLİ ELLER KADIN KOOPERATİFİNE ZİYARETTE BULUNDU ALIN TERİYLE EMEK ÜRETEN KADINLARI TEBRİK EDEREK, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Kooperatifin çalışmaları ve kadınlar tarafından yapılan ürünlerle ilgili bilgiler alan Hanımefendi Öksüz, alın teriyle emek üreterek aile ekonomilerine katkıda bulunan, Burdur'un yöresel tatlarını bir çok platformda tanıtarak İlimiz kültürüne katkı sunan kadınları tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İlimizdeki kadın kooperatiflerinin sayısının artması gerektiğini ifade etti.

Ziyarette Meral Öksüz hanımefendiye, Garnizon Komutanının eşi Şeyda Şimşek, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, İl Jandarma Komutanının eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürünün eşi Derya Bitirik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç eşlik ettiler.

Meral ÖksüzHünerli Eller Kadın KooperatifiBurdur HaberHaberlerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.