Burdur Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz hanımefendi Bucak İlçesinde Şehidimiz Hüseyin Arslan'ın annesi Havva Arslan ve babası Veli Arslan'ı evlerinde ziyaret etti.
Aileyle tanışarak sohbet eden Hanımefendi Öksüz, Vali Türker Öksüz'ün selamlarını ileterek herhangi bir talepleri olup olmadığını sordu.
Aziz Şehitlerimizin ve ailelerinin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ifade eden Hanımefendi Öksüz, Şehitlerimizden bizlere emanet olan kıymetli ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini, kapılarının gönüllerinin her daim kendilerine açık olduğunu söyledi.
Ziyarette Hanımefendi Öksüz'e, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, İl Jandarma Komutanının eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürünün eşi Derya Bitirik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç, İlçe Yazı İşleri Müdürü Aynur İldeniz eşlik etti.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)