Mevlid-i Nebi Haftası'na özel kutlama

Eskişehir İnönü İlçesinde Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Eskişehir İnönü İlçesinde Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla program düzenlendi.
İnönü İlçesinde Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ‘’İman ve İstikamet’’ temalı kutlama programı gerçekleştirildi. İnönü İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen programa, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Müftüsü Özcan Cihangir, kurum amirleri, muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan program öğrenciler tarafından şiir, slayt ve koro gösterileri devam ederken İl Müftüsü Bekir Gerek’in konuşmasıyla sona erdi.
Programa ilişkin açıklamalarda bulunan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mevlid-i Nebi Haftamız mübarek olsun. Tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum” ifadelerini kaydetti.

İHA

mevlidi nebi haftasıprogrametkinlikimanTürkiyeEskişehirİnönü

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.